Jöns Svenssons väg 8 / Åhus- Täppet / Åhus / Kristianstad

1-plansvilla på trevligt område i Täppet! Nära havet , stranden och skogen!

Slutpris
2 980 000 kr
Boarea
103 kvm
Driftkostnad
25 638 kr/år
Tomtarea
877 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Jöns Svenssons Väg såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Jöns Svenssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus- Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plansvilla från 2001 från Myresjöhus på Täppet i Åhus. Perfekt för dig som önskar ett lättskött litet trevligt hus eller varför inte ett fritidshus? 3 sovrum, vardagsrum med dörr ut till uteplatsen med bra läge. Kök med matplats, tvättstuga/pannrum. Uppfart samt carport med förrådsdel. Cykelavstånd till stranden, havet eller skogen. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.