Kantarellvägen 1 lgh 324000

Kantarellvägen 1 lgh 324000

Slutpris

2 650 000 kr


Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Kantarellvägen 1 lgh 324000


Slutpris
2 650 000 kr

Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Svit med generös balkong med havsutsikt i härligt söderläge!

Svit med generös balkong med havsutsikt i härligt söderläge! Nu finns möjlighet att investera i en av Åhus Seasides hotellsviter. Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till denna svit, har fått utbetald hyresintäkt på ca 77 000 kr sedan starten den 17 juni och fram till december månad 2022! Då har ägaren använt sviten ca 3 veckor då ingen intäkt utgick. Med en månadskostnad till föreningen på 4 254 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga!

Denna svit erbjuder allrum med pentry samt utgång till generös balkong med havsutsikt i härligt söderläge. Rummet är inrett med matbord, bäddsoffa, fåtölj, skrivbord och TV. Bakom skjutdörrar finns sovrum med dubbelsäng. Mycket praktiskt att kunna skärma av mot allrum och pentry! Här finns även helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett samt tvättmaskin.

Du har tillgång till din svit för privat bruk under tio veckor varje år. Du bestämmer själv om du vill använda samtliga tio veckor. De veckor du själv vill tillbringa på Åhus Seaside bokas smidigt vid två tillfällen per år. Om du inte vill nyttja din svit lämnar du den till uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten.

Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
4 254 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-02-22

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Kantarellvägen såldes av oss 2023-02-22. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Kantarellvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.