Kantarellvägen 7, lgh 214000

Kantarellvägen 7, lgh 214000

Slutpris

1 600 000 kr


Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Kantarellvägen 7, lgh 214000


Slutpris
1 600 000 kr

Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Möjlighet att investera i en hel svit med 2 rum och balkonger i söderläge & havsutsikt!

Nu ges möjlighet att investera i en hel svit med 2 rum och balkonger i söderläge & havsutsikt! Genom att förvärva rum 214 finns nämligen möjlighet att även förvärva rum 216 då rummen sammanbinds via connecting door och på så vis får man till hela 8 bäddar! (För mer information gällande rum 216 se separat beskrivning).

Detta dubbelrum 214 erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett.

Från rummet nås balkong med havsutsikt i skönt söderläge. Här har man även utsikt över omgivningarna med Kantarellbadet, Åhus Brygga mm.

Om du vill nyttja ditt rum/svit så bokar du det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till en (1) vecka före ankomst. När du inte nyttjar ditt rum/svit ligger den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten.

Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 214 000, har haft en hyresintäkt på 118 184 kr under året 2023. Med en månadskostnad till föreningen på 3 984 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga!

Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
3 984 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.