Kavrövägen 11F / Åhus - Sånna / Åhus / Kristianstad

Trevligt radhus på centralt attraktivt läge i Åhus!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
5 327 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kavrövägen såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Kavrövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Sånna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga radhus i 2 plan beläget på fin hörntomt med uteplats åt sydväst! Här erbjuds ett bekvämt boende på attraktivt läge. Här är du granne med nybyggd skola, golfbana i toppklass och har närhet till service, kommunikationer samt Åhus bykärna.
Väldisponerat boende med fina kvaliteter. Ljust vardagsrum med bra yta för umgänge med utgång till mysig uteplats och trädgård, inbjudande kök med matplats och burspråk, tre sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkong och 2 rymliga badrum.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.