Knottvägen 34 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

Charmig idyll på toppenläge i Täppet!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
71 kvm
Driftkostnad
23 400 kr/år
Tomtarea
1 725 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Knottvägen såldes av oss 2020-05-12. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Knottvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta idylliska objekt på toppenläge i Täppet! Här har du lugnet i tallskogen och endast en promenad eller kort cykeltur bort har du havet och stranden. Du har all service och kommunikation inom räckhåll. Huset är beläget på stor lättskött naturtomt intill naturmark på två sidor med sköna uteplatser i bästa sydvästläge.
Välskött och charmigt objekt som kan användas både som fritids- och permanentboende. Trevlig planlösning med stort härligt vardagsrum med fina umgängesytor och ljusinsläpp, kärt kök med mysig matplats och ryggåstak som skapar fin rymd, två sovrum samt wc/dusch. På tomten finns "lillstuga" med sovrum och förråd.
Ett tillfälle att förvärva en pärla! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.