Kyndelvägen 11 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

Modern familjevilla i nyskick!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
18 437 kr/år
Totalareal
942 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyndelvägen såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Kyndelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kyndelvägen 11! Här finner ni en modern villa med hög standard och generösa sällskapsytor med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot den insynsskyddade trädgården. När ni kliver in i hallen möts ni direkt av den tilltalande rymden. Villans 152 m² är väldisponerade och materialvalen är noga genomtänkta. Kök med matplats, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum och groventré finns på detta plan. Medan entréplan inbjuder till social samvaro erbjuder ovanplan en lugnare avdelning med allrum, tre bra sovrum, helkaklat badrum och rymlig klädkammare. I anslutning till huset finns carport samt isolerat garage och förråd med bra förvaringsmöjligheter. Ett mycket tilltalande alternativ för er som funderar på att bygga nytt - här finns en villa i nyskick färdig att bara flytta in och njuta! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.