Lingonstigen 12 / Pallers / Åhus / Kristianstad

Smakfull och exklusiv 1-plans familjevilla på toppenläge på Pallers!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
123/148 kvm
Driftkostnad
27 824 kr/år
Tomtarea
958 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Lingonstigen såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Lingonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pallers är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta exklusiva objekt! På toppenläge på Pallers med närhet till natur, skola och kommunikationer. Längst ner mot vändplatsen intill naturområde på uppvuxen trädgårdstomt i bästa sydvästläge. Stort trädäck med jacuzzi, härlig uteplats och ett helt fantastiskt uterum. Smakfull och påkostad 1-plans familjevilla i tegel med källare. Väldisponerad villa med generösa ytor för umgänge, fräscht och lyxigt kök med inbjudande matplats, 3-4 sovrum, helkaklat badrum, 2 gäst-wc och en källare med generösa ytor och möjligheter. Välvårdat hus med många fina kvalitéer och detaljer. Praktiskt kopplat garage. Ett hus du måste uppleva! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.