Ljungåsvägen 3 / Åhus - Äspet / Åhus / Kristianstad

Arkitektritad drömvilla på toppenläge i Äspet!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
162/49 kvm
Driftkostnad
31 859 kr/år
Tomtarea
1 196 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Ljungåsvägen såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Ljungåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Äspet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna smakfulla och gedigna arkitektritade 1-plans villa på toppenläge i Äspet! Belägen på stor härlig tomt i bästa sydvästläge. Läcker väldisponerad villa med genomgående hög materialstandard. Spännande hus med fint flöde och en tanke bakom varje detalj. Generösa umgängesytor både ute och inne.
Vardagsrum i vinkel med inbjudande matplats, härlig vinterträdgård med öppen spis, tilltalande HTH kök ligger som ett nav i huset, allrum, två rejäla sovrum med möjlighet till att skapa ett tredje, två lyxiga helkaklade badrum med separat gäst-wc.
Två stycken gästhus som erbjuder gästboende alt kontor. Skyddad mysig innergård med uteplats. Här har du nära till havet, gamla byn och hamnen. Ett hus att trivas i! Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.