Lungörtsvägen 9D, lgh C1:4

Lungörtsvägen 9D, lgh C1:4

Slutpris

2 345 000 kr


Täppet— Åhus— Kristianstad— Nyproduktion

Lungörtsvägen 9D, lgh C1:4


Slutpris
2 345 000 kr

Tillhör projekt Brf Tallslätten i Åhus
Täppet— Åhus— Kristianstad— Nyproduktion

4 rum och kök, 87 kvm i markplan, för fritids- eller permanentbruk

4 RUM OCH KÖK, 87 KVM I MARKPLAN, FÖR FRITDS- ELLER PERMANENTBRUK!

Nu är bygget igång av Brf Tallslätten! Här bor man bekvämt med närhet till allt som Åhus har att erbjuda. Dessutom har man;

✅Möjlighet att göra om en 4 rok till en 3 rok
✅Extra WC, på markplan även med dusch
✅Stort gemensamhetshus med tillhörande ”växthus”
✅Övernattningslägenhet, perfekt för långväga gäster! ”Slippa” tränga in dem i sin egen lägenhet.
✅En p-plats ingår
✅Trevliga utemiljöer med grill- och lekplats
✅Stort tillvalsutbud! – sätt din egen prägel på din bostad.
✅Elcykelpool
✅Gratis busskort, ett per hushåll under ett halvår

HAVSPÄRLAN ÅHUS VÄNTAR PÅ DIG!

Brf Tallslätten - GBJ uppför 32 bostadsrätter, 2 och 4 rum och kök, 55-87 kvm i sköna Åhus! I utkanten av sköna Åhus, i solig tallskog och med stranden på nära cykelavstånd, reser GBJ Bygg ett mysigt litet kvarter med enplanshus i länga och tre lägenhetshus i två plan. Husen ingår i den nya populära bebyggelsen vid Täppetleden som förbinder väg 118 med havet. Här bor du lugnt och komfortabelt, med allt det bästa av Åhus runt omkring.

Du får en lättskött och smakfull kvalitetslägenhet med en njutbar uteplats eller balkong. Om du vill trappa ner från ett krävande villaliv är detta ett fantastiskt tillfälle! Lägenheterna erbjuder två och fyra rum och är på 55 respektive 87 kvadratmeter. De är klokt planerade och inredda med topprodukter som kommer att ge dig vardagsglädje i många år framöver. Lägg därtill ett fridfullt och havsnära läge där strandlivet finns endast några cykelminuter bort.

Ostördhet och avslappnad gemenskap är ledorden för kvarterets gestaltning. Brf Tallslättens hjärta blir en grön innergård med odlingsmöjligheter både ute och i ett gemensamt växthus som bjuder in till samvaro och gemensamma aktiviteter. Kanske startar du en liten odling tillsammans med grannarna, eller så har ni tea time i eftermiddagssolen? Allt medan tallskogen susar och havet kluckar bakom träden i öster. I anslutning till växthuset byggs en trevlig gemensamhetslokal med en övernattningslägenhet. Perfekt att utnyttja om man får långväga gäster!

MYSIG VILLAKARAKTÄR I ETT OCH TVÅ PLAN

Brf Tallslätten blir ett lågt och luftigt kvarter där enplanslängorna i mitten omgärdas av tre stilfulla tvåplanshus. Varje lägenhet har en egen uteplats eller balkong. En ställplats för bilen ingår också, liksom ett eget förråd. Lägenheterna på andra våningen nås via en trappa på utsidan.

FUNKISGLÄDJE MED VALFRIHET

De ljusa tvåplanshusen reser sig längs Täppetleden och innehåller åtta lägenheter vardera. De marint inspirerade entréerna med runda fönster och sidoljus nås utifrån, även på övre plan. Symmetriska fasader med vilsam fönstersättning blinkar mot den älskade svenska funkistraditionen.

Här får du fantastiska fyror på 87 kvm! Du kan även välja att ta bort en vägg i vardagsrummet och få en stor och rymlig trea istället! Lägenheterna har även en extra WC, perfekt för den lite större familjen. Två av de 87 kvm stor lägenheterna på markplan har dessutom en avskiljbar del med pentry och egen ingång.

Något som alla lägenheter har gemensamt är den fina ljussättningen, halvöppna köket och de generösa förvaringsmöjligheterna


Boarea
87 kvm
Avgift
4 997 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-21

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Lungörtsvägen såldes av oss 2021-06-21. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Lungörtsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.