Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1

Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1

Slutpris

2 450 000 kr


Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1


Slutpris
2 450 000 kr

Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Välkommen till Lungörtsvägen 9A i Brf Tallslätten och en 3 rummare med kök på 87 kvm i sköna Åhus! I utkanten av sköna Åhus, i solig tallskog och med stranden på nära cykelavstånd, finner vi i mysigt kvarter en 1-plans lägenhet i markplan. Här bor du lugnt och komfortabelt, med allt det bästa av Åhus runt omkring.

Du får en lättskött och smakfull kvalitetslägenhet med en njutbar uteplats, lättskött! Lägenheten är bra planerad och inredda med bra materialval som kommer att ge dig vardagsglädje i många år framöver. Luftigt och ljust vardagsrum som är förberett för att dela av till ett tredje sovrum för den som så önskar. Två rymliga sovrum varav det ena med eget badrum samt utgång till uteplats på framsidan. Lägenheten har även två badrum, perfekt för den lite större familjen eller övernattande gäster. Här finns möjlighet att bo permanent eller nyttja för fritidsboende. Dessutom är det tillåtet att hyra ut i andra hand. Lägg därtill ett fridfullt och havsnära läge där strandlivet finns endast några cykelminuter bort.

Ostördhet och avslappnad gemenskap är ledorden för kvarterets gestaltning. Brf Tallslättens hjärta blir en grön innergård med odlingsmöjligheter både ute och i ett gemensamt växthus som bjuder in till samvaro och gemensamma aktiviteter. Kanske startar du en liten odling tillsammans med grannarna, eller så har ni tea time i eftermiddagssolen? Allt medan tallskogen susar och havet kluckar bakom träden i öster. I anslutning till växthuset byggs en trevlig gemensamhetslokal med en övernattningslägenhet. Perfekt att utnyttja om man får långväga gäster!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 997 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-24

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Lungörtsvägen såldes av oss 2023-05-24. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Lungörtsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.