Myggvägen 3

Myggvägen 3

Slutpris

2 260 000 kr


Åhus-Täppet— Åhus— Kristianstad

Myggvägen 3


Slutpris
2 260 000 kr

Åhus-Täppet— Åhus— Kristianstad

Sommaridyll på stor tomt!

Här ges en fantastisk möjlighet i att bli ägare av detta fritidshus på Täppet för dig som vill skapa ditt nya smultronställe. Tänk att vakna upp en sommarmorgon, på med morgonrocken och strosa upp till det underbara trädäcket belägen bakom huset för att avnjuta en lång och härlig frukost under en klarblå himmel. Stugans ca 59 kvm är fördelad på tre sovrum, allrum, tvättrum samt kök med kamin. En framtida ägare står inför valmöjligheten att låta renovera eller bygga nytt. Här har man ett idylliskt läge och med en byggrätt på 180 kvm finns här möjlighet att utöka boytan eller bygga sitt drömboende!
Med gång- & cykelavstånd till havet är detta en sommardröm som älskats i många år, men nu söker en ny ägare för kommande tid. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
14 093 kr/år
Tomtarea
1 784 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.