Myggvägen 3 / Åhus-Täppet / Åhus / Kristianstad

Sommaridyll på stor tomt!

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
14 093 kr/år
Tomtarea
1 784 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Västra Myggvägen såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Västra Myggvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus-Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här ges en fantastisk möjlighet i att bli ägare av detta fritidshus på Täppet för dig som vill skapa ditt nya smultronställe. Tänk att vakna upp en sommarmorgon, på med morgonrocken och strosa upp till det underbara trädäcket belägen bakom huset för att avnjuta en lång och härlig frukost under en klarblå himmel. Stugans ca 59 kvm är fördelad på tre sovrum, allrum, tvättrum samt kök med kamin. En framtida ägare står inför valmöjligheten att låta renovera eller bygga nytt. Här har man ett idylliskt läge och med en byggrätt på 180 kvm finns här möjlighet att utöka boytan eller bygga sitt drömboende!
Med gång- & cykelavstånd till havet är detta en sommardröm som älskats i många år, men nu söker en ny ägare för kommande tid. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.