Norra Piggagatan 13 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
2 790 000 kr
Referensnummer
174 805
Boarea
200 kvm
Driftkostnad
41 561 kr/år
Tomtarea
1 006 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-07-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Piggagatan 13 såldes av oss 2014-07-31. Se alla våra försäljningar i Åhus

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga familjevilla belägen på en fantastiskt fin och insynsskyddad trädgårdstomt på Täppet med närhet till bussar, dagis och skola. Här är många stora och kostsamma renoveringar gjorda under senare år såsom tak, fönster, två badrum mm. Med ca 200 välplanerade kvadratmeter erbjuds bl.a två helkaklade badrum, vardagsrum, allrum och tre till fyra sovrum. Dessutom finns här uterum, isolerat garage och förråd samt friggebod. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.