Oxbärsvägen 8e / Åhus - Äspet / Åhus / Kristianstad

1-plans radhus i nyskick med 95 välplanerade kvadratmeter!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
4 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Oxbärsvägen såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Oxbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Äspet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att förvärva ett av de populära radhusen på Oxbärsvägen på Södra Äspet!

Detta radhus är av den största modellen med 95 kvm boyta. Bostaden består av 3 rum och kök och håller mycket hög standard med vattenburen golvvärme, Ballingslövskök med vitvaror från Miele mm. Pulpettak med en takhöjd mellan 2,4 - 3,5 m ger en tilltalande rymd som förstärks av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier åt sydväst. Här finner man även helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett samt två sovrum varav det största med egen väldisponerad klädkammare.

Från vardagsrum och kök nås uteplats med helautomatisk terassmarkis och skön eftermiddags-/kvällssol samt liten grästäppa som ramas in av staket.

På framsidan österut finns stensatt uppfart med plats för tre bilar samt möjlighet till liten frukosthörna med morgonsol.

Gemensamhetshus på 117 kvm innehållande festlokal, kök, två sovrum, duschrum och bastu. Denna lokal kan hyras av bostadsrättsinnehavarna för övernattande gäster eller som festlokal.

Med cykelavstånd till 36-håls golfbana i toppklass, ca 700 m till havet och 200 m till busshållplats erbjuds här ett bekvämt boende som ger tid över för det viktiga i livet! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.