Oxbärsvägen 8e

Oxbärsvägen 8e

Slutpris

2 500 000 kr


Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

Oxbärsvägen 8e


Slutpris
2 500 000 kr

Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

1-plans radhus i nyskick med 95 välplanerade kvadratmeter!

Nu ges möjlighet att förvärva ett av de populära radhusen på Oxbärsvägen på Södra Äspet!

Detta radhus är av den största modellen med 95 kvm boyta. Bostaden består av 3 rum och kök och håller mycket hög standard med vattenburen golvvärme, Ballingslövskök med vitvaror från Miele mm. Pulpettak med en takhöjd mellan 2,4 - 3,5 m ger en tilltalande rymd som förstärks av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier åt sydväst. Här finner man även helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett samt två sovrum varav det största med egen väldisponerad klädkammare.

Från vardagsrum och kök nås uteplats med helautomatisk terassmarkis och skön eftermiddags-/kvällssol samt liten grästäppa som ramas in av staket.

På framsidan österut finns stensatt uppfart med plats för tre bilar samt möjlighet till liten frukosthörna med morgonsol.

Gemensamhetshus på 117 kvm innehållande festlokal, kök, två sovrum, duschrum och bastu. Denna lokal kan hyras av bostadsrättsinnehavarna för övernattande gäster eller som festlokal.

Med cykelavstånd till 36-håls golfbana i toppklass, ca 700 m till havet och 200 m till busshållplats erbjuds här ett bekvämt boende som ger tid över för det viktiga i livet! Varmt välkommen på visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
4 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-15

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna radhus på Oxbärsvägen såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Oxbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.