Pistagegatan 15

Pistagegatan 15

Slutpris
3 695 000 kr

Åhus— Kristianstad

Pistagegatan 15


Slutpris
3 695 000 kr

Åhus— Kristianstad

Nu erbjuds ett enplans gatuhus i nyskick, granne med golfbanan i Åhus!

Nu erbjuds ett enplans gatuhus i nyskick, granne med golfbanan i Åhus! Genomtänkt planlösning och stora sociala ytor med härliga ljusinsläpp och hela 2,60 meter i takhöjd. Samtidigt finns det gott om plats för alla enskilda behov hos den lite mindre familjen samt generösa förvaringsutrymmen.

Mot bakgården vetter ljusa glaspartier från golv till tak i bostadens vardagsrum. Vacker ekparkett i alla rum samt ett modernt kvalitetskök från Ballingslöv. Ljus klinker pryder hall, kök, badrum och tvättutrymmen. Tre bra sovrum varav det största ligger mer avskilt och har dessutom badrum en-suite. De båda badrummen är helkaklade och även här inredning från Ballingslöv. Vattenburen golvvärme i hela bostaden ger skön komfort.

Lättskött tomt i skönt söderläge med generöst altandäck i skyddad vinkeldel med utsikt över rofylld bakgård. Häckar skärmar av mot grannarna. Strax intill ligger en av Sveriges främsta golfbanor. Havet och stranden ligger endast en kort cykeltur bort. Ett bekvämt och underhållsfritt boende som ger tid över till annat!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
121 kvm
Avgift
4 234 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna radhus på Pistagegatan såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Pistagegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad