Rådjursvägen 17 / Åhus - Östra Sand / Åhus / Kristianstad

Slutpris
2 550 000 kr
Referensnummer
121 248
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
10 456 kr/år
Tomtarea
1 507 kvm
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rådjursvägen 17 såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Åhus

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Östra Sand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett exklusivt fritidshus vilket genomgått en totalrenovering under senare år. Trevligt vardagsrum med ryggåstak och braskamin, påkostade materialval i kök och badrum samt golvvärme i stora delar av huset. Två sovrum samt ett extra sovrum i det tillhörande gästhuset ger plats åt hela familjen.Med närhet till såväl strand och hav som Åhus centrum erbjuds här ett mycket trevligt boende för fritids- eller permanentbruk. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.