Sandgatan 1 / Åhus-Täppet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea/biarea
173/64 kvm
Driftkostnad
47 154 kr/år
Tomtarea
1 333 kvm
Rum
8 rum (5-7 sovrum)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på sandgatan såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på sandgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus-Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En spännande planlösning och en genomtänkt och välarbetad tillbyggnad gör detta till ett mycket intressant boende. Välkommen att bekanta dig med denna rymliga familjevilla belägen på trivsam hörntomt mitt i Åhus by. I trädgården finns uteplatser i skönt söder- och västerläge. Här erbjuds en underbar villa med tre badrum, ovanligt vackert sällskapsrum med kakelugn, och hela fem sovrum på entréplan. Dessutom med generöst inrett loft och en källarvåning med ytterligare inredda rum, tvättstuga och flertalet förvaringsrum. Villan ligger på lugn gata, granne med förskola samt med närhet till centrum med busshållplats, skola, livsmedelsbutik mm. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.