Snokvägen 3 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

Smakfullt och exklusivt boende på bra centralt läge i Täppet!

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea/biarea
199/139 kvm
Driftkostnad
46 271 kr/år
Totalareal
1 068 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-01-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Snokvägen såldes av oss 2020-01-16. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Snokvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle att förvärva smakfullt och exklusivt boende på bra centralt läge i Täppet! På uppvuxen och skyddad trädgårdstomt i bästa syd/västläge ligger denna generösa 1 1/2-plans tegelvilla med källare och pool. Här finns många fina detaljer och lyxiga kvaliteter. Härliga umgängesytor, både inomhus och utomhus. Stort vardagsrum i vinkel med kamin som sprider skön värme, urmysigt kök med matplats, allrum, tre bra sovrum med möjlighet till att skapa fler, två fräscha helkaklade badrum och inredd källare med stora ytor med mysigt allrum, sovrum och förvaring. Rymligt uterum med fin känsla och utsikt över det lyxiga poolområdet och trädgården. Rymligt och praktiskt dubbelgarage. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.