Södra Piggagatan 48 / Åhus / Kristianstad

Teglad villa på lugn återvändsgata på Täppet!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
17 803 kr/år
Tomtarea
1 901 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Piggagatan såldes av oss 2020-06-27. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Södra Piggagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här får du chansen att forma ditt eget boende. Denna helteglade vinkelvilla byggdes ursprungligen 1945 och har därefter byggts till 1993. Boytan om 117 kvm fördelar sig i på vardagsrum, kök, badrum, gästtoalett och två sovrum. Källare med förrådsutrymmen, pannrum och tvätt.

Tomtarean är idag på 1901 m2, men fastigheten säljs avstyckad till ca 948 m2 (se bifogade tomtkarta). Fastigheten ligger på lugn återvändsgata på Täppet med närhet till hav och vita sandstränder, härliga strövområden och till all service i centrala Åhus. Med en byggrätt på 20% av tomtytan ges här goda möjligheter att skapa sitt eget drömboende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åhus

Välkommen till underbara Åhus – beläget vid havet och Hanöbuktens milslånga sandstränder med den vackraste kust man kan tänka sig! Från Åhus kan man promenera längs stranden söderut så långt som till Kivik och uppleva ljuset och skönheten året om.

NÖJE

Om sommaren bjuder Åhus tidvis på ett härligt folkmyller med festivaler, musik och restaurangliv och folk från när och fjärran som besöker vår fina by. Ett evenemang som satt Åhus på kartan är Åhus Beachhandboll Festival som går av stapeln på Täppet-stranden i juli varje år. Under alla årstider är Åhus en mysig plats med bland annat ett mycket uppskattat midsommarfirande och en lika omtyckt julmarknad som hålls i de anrika äldre delarna av byn, som en gång utgjorde Åhus medeltida stadskärna.

KÄNT FÖR

Åhus är numera även välkänt för Åhusbaserade varumärken som Absolut Vodka, Blå Station, Alteljé lyktan mm.

KOMMUNIKATION

Pendlingsavstånd till Malmö/Köpenhamn. Direkttåg till Köpenhamn/Kastrup. Sturup respektive Kristianstad Airport finns också inom bekvämt avstånd. Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel från Åhus. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca 1 timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarps backar, Ravlunda, Kivik, Vik Baskermölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap.

FAMILJELIV

Åhus är lugnt, barnvänligt och cykelvänligt och erbjuder ett boende med all service såsom butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, förskolor och skolor. Åhus har mycket bra och täta bussförbindelser med centralorten Kristianstad. Omgivningarna inbjuder till sköna promenader i mysiga kvarter med närhet till golf- och padelbanor i världsklass, båthamn, hav och natur.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.