Stolpegatan 2 / Åhus - Sånna / Åhus / Kristianstad

Charmig putsad 1 1/2-plans villa centralt belägen i Åhus!

Slutpris
2 270 000 kr
Boarea/biarea
87/54 kvm
Driftkostnad
19 860 kr/år
Tomtarea
1 078 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Stolpegatan såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Stolpegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Sånna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna vackra 1 1/2 plans villa med stor charm på bra centralt läge i Åhus! Belägen på uppvuxen trädgårdstomt vid återvändsgata med gångavstånd till Åhus hela utbud. Nära till mysiga bykärnan, hamnen, golfbana i toppklass, service och kommunikationer. Vackra detaljer som högt i tak, stora ljusinsläpp, pampig trappa och dubbeldörrar som ger huset karaktär. Vardagsrum med skön salongskänsla, kök med inbjudande matplats, allrum med utgång till balkong och ljuvligt sovrum. Stensatt uteplats i västerläge. Stor källare med bra yta och förvaringsmöjlighet. Huset kan användas som både permanent och fritidsboende. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.