Svampvägen 10 / Åhus -Äspet / Åhus / Kristianstad

Trevligt enplanshus med källare i Åhus -Äspet!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
82/79 kvm
Driftkostnad
30 290 kr/år
Totalareal
1 712 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Svampvägen såldes av oss 2019-03-09. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Svampvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus -Äspet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Svampvägen 10 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Villan ligger i ett trevligt område, naturnära, havet och skogen ligger strax intill. Villan bjuder oss på sociala ytor med många sovrum. Huset står på en stor, lättskött trädgårdstomt som delvis är naturtomt, här finns ett förråd.
Det här hemmet är som gjort för många, för barnfamiljen, för dig som vill bo nära naturen, som vill ha ett perfekt läge i Åhus och Äspets hjärta. Nära bland annat stranden och havet vid Hanöbukten. Bussen finns bara en bit bort och tar oss in till centrum i Åhus. Villa är besiktigad. Varmt välkommen till Svampvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.