Talgoxevägen 1B / Täppet / Åhus / Kristianstad

Mycket fint 1-plans radhus på lugnt läge på Täppet!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
4 700 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Talgoxevägen såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Talgoxevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att förvärva ett av de populära radhusen på Talgoxevägen i Åhus! Brf Talloxen erbjuder radhus med bostadsrätt mitt i sköna Åhus för den som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende!

Bostaden består av 3 rum och kök och husen är byggda som lågenergihus och är väl genomtänkta såväl inomhus som utomhus. Interiört har man en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, gästtoalett samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum och kök nås den insynsskyddade uteplatsen och den lilla lättskötta trädgården som skärmas av med robust plank mot grannarna.

Bostaden har extrautrustats med vackra innerdörrar, infällda spotlights i fönstersmygar och tak, vackra golv mm.

Sammanfattningsvis ett bekvämt boende med närhet till all service i centrala Åhus såväl som till havet och 36-håls golfbana i toppklass.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.