Vannebergavägen 29G / Täppet - Åhus / Åhus / Kristianstad

1-plansradhus med närhet till såväl natur, busshållplats som centrala Åhus!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 628 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Vannebergavägen såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Vannebergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täppet - Åhus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges en unik möjlighet att förvärva ett av radhusen på Vannebergavägen som byggdes 2011/2012. Fram till nu har husen endast upplåtits med hyresrätt men då fastigheten har ombildats till bostadsrätt är detta det första som kommer ut på marknaden. Dessutom ett av de med bästa läget i området då det är en hörntomt och uteplats i "rätt" väderstreck!

Välkommen till ett väldisponerat radhus om 3 rum och kök med helkaklat badrum, klinker i entrén och ekparkett i resten av lägenheten. Egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Stort rymligt kök med ekluckor, kyl och frys, diskmaskin och integrerad microvågsugn. Utvändigt finns det uterum, stensatta uteplatser på båda sidor om lägenheten, egen carport och ett uteförråd. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.