Vannebergavägen 30 / Täppet / Åhus / Kristianstad

Välskött representativ 1-plansvilla på Täppet i Åhus!

Slutpris
4 595 000 kr
Boarea/biarea
160/65 kvm
Driftkostnad
22 396 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Vannebergavägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Vannebergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En representativ och väldisponerad 1-plansvilla om 160 kvm som söker ny ägare. Villan är arkitektritad och uppförd i lättbetong vilket med sin isolerande effekt ger låga uppvärmningskostnader. Här bor man bekvämt i lugnt kvarter intill skog med motionsspår men med närhet till allt vad Åhus har att erbjuda och endast ett promenadavstånd till havet. Fyra bra sovrum, allrum, vardagsrum med vacker kakelugn, tvättrum, uppdaterat kök, snygga renoverade duschrum och badrum. Därtill kommer ett isolerat och uppvärmt uterum och uteplats med markis. Villan värms upp med en frånluftsvärmepump från 2014 med golvvärme. Bekvämligheter såsom centraldammsugare, larm och fiber. Integrerat dubbelgarage med förråd. Lättskött trädgårdstomt med robotgräsklippare och automatisk trädgårdsbevattning med sprinkler. Varmt välkommen på enskild visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.