Västra Myggvägen 11 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

Sommaridyll på stor tomt!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
39/9 kvm
Driftkostnad
8 168 kr/år
Tomtarea
1 528 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Västra Myggvägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Västra Myggvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljuva sommardröm! En trevlig stuga beläget i populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Stugans ca 39 kvm är fördelad på ett sovrum, allrum med kamin, badrum samt ett mindre kök. Stor terrass runt delar av stugan där sommarens grillfester både blir många och långa. Perfekt för dig som söker en lugn oas, men som samtidigt uppskattar ett centralt läge. Med cykelavstånd till havet är detta en sommardröm som älskats i många år, men nu söker en ny ägare för kommande tid. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.