Skolgatan 1B, vån 1 / Centralt Anderslöv / Anderslöv / Trelleborg

Slutpris
130 000 kr
Referensnummer
127 660
Boarea
38 kvm
Avgift
2 668 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan 1B, vån 1 såldes av oss 2014-09-08. Se alla våra försäljningar i Anderslöv

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Anderslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skolgatan i Anderslöv och denna rymliga 1:a på första våningen. Lättmöblerad med både rejält kök och allrum. Kök med vita luckor och matplats för fyra personer. Från allrummet finns utgång till stor inglasad balkong i söderläge. Toalett med dusch och två bra garderober i hallen. På husets baksida finns föreningens välskötta trädgård där du har din egen uteplats. Här finns plats för utemöbler och grill, och du har möjlighet att öva dina gröna fingrar om du så vill. Skolgatan ligger mycket lugnt ett stenkast från centrum. Priset är satt med utgångspunkt i att främst badrummet är i behov av renovering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.