Kronogårdsvägen 467 / Skärsnäs / Arkelstorp / Kristianstad

Drömmer du om en fastighet vid sjön Immeln kan drömmen snart bli sann!

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea/biarea
70/12 kvm
Driftkostnad
27 446 kr/år
Tomtarea
4 921 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Kronogårdsvägen såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Arkelstorp samt även på Kronogårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skärsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om en fastighet vid sjön Immeln kan drömmen snart bli sann! På slingrande grusväg genom bokskog och naturreservat kommer vi fram till fastigheten och huset. En idyll vackert belägen och med en vidunderlig utsikt över den sjön Immeln! En önskan av många men få förunnat. Så stilla, så lugnande, så avstressande för själen. Fastigheten är besiktigad.
Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.