Lille Pers väg 11-35 / Arkelstorp / Kristianstad

Välkommen till Kvarnfallet! En ståtlig bostad på idylliskt lantligt läge i Gamla Arkelstorp!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
146/70 kvm
Driftkostnad
30 777 kr/år
Totalareal
8 215 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Lille Pers Väg såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Arkelstorp samt även på Lille Pers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arkelstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Lille Pers väg finner man denna helt magiska plats kallad Kvarnfallet. På en parkliknande trädgårds-/skogstomt med eget vattenfall som sedan rinner vidare via en damm och bäck genom den drygt 8000 kvm stora tomten, ligger det röda ståtliga bostadshuset om 240 kvm. Här erbjuds en härlig atmosfär med nyslipade golv, stora sällskapsytor, öppna spisar, vägg- och takmålningar, punschveranda mm mm. Ja, listan kan göras lång. Lite kuriosa kan nämnas då bostadshuset är känt för sina välbevarade väggmålningar och har bebotts av både konstnärer, direktörer och fruktodlare.

På tomten finns dessutom separat konstnärsateljé, lusthus, dubbelgarage och lyxigt nybyggt boende för familjens hundar.

Denna unika plats kan inte med ord beskrivas utan måste upplevas! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arkelstorp

Här bor man vackert inramat av sjöar, Ivösjön och Oppmannasjön i söder och Immeln i väster. Inte långt från Arkelstorp ligger Vångabacken, där åker man med glädje skidor om vintern.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort varierat utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara en kort bilfärd bort.

SPORT OCH FRITID

För motionärer och idrottsintresserade finns många möjligheter i Arkelstorp. Det finns ett friluftsbad med 25 meters bassäng som har öppet hela somrarna. En aktiv scoutkår och gammeldansföreningen GDG bjuder upp till dans. Friluftsområdet Lerjevallen med motionsspår, badsjö, lägerplats och stugor finns här. Trakten runt Arkelstorp är av tradition äppeltrakter och det finns gott om fruktodlare i bygden. Bygden ligger vackert inramat av sjöar, Ivösjön och Oppmannasjön i söder och Immeln i väster.

KOMMUNIKATION

Bra läge med bussförbindelser och vägnät. Everöds flygplats strax utanför Kristianstad, har direktlinje till Stockholm.

FAMILJELIV

Arkelstorp har bibliotek, matvaruaffär, förskola, grundskola och ett kommunalt äldreboende.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.