Surbrunnsvägen 8 / Arkelstorp / Kristianstad

Välkommen till ditt eget lilla paradis med härliga grönytor, en bäck strax intill och lugn och ro!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
122/16 kvm
Driftkostnad
33 230 kr/år
Tomtarea
4 699 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Surbrunnsvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Arkelstorp samt även på Surbrunnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arkelstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett karaktärsfullt och insynsskyddat hus i genomgående fint skick. Ett charmigt boende i 1 1/2-plan med fräscha ytskikt, sociala ytor, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär . Bostaden har dessutom fönster i flera väderstreck . Huset står på en stor, rogivande och lummig naturtomt med fruktträd och lekstuga, det rinner dessutom en bäck genom fastigheten. En egen liten trollskog där du finner många favoritplatser att sitta och njuta på under alla årstiderna.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Arkelstorp perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus och bäcken porlande ljud.

Varmt välkommen på en visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arkelstorp

Här bor man vackert inramat av sjöar, Ivösjön och Oppmannasjön i söder och Immeln i väster. Inte långt från Arkelstorp ligger Vångabacken, där åker man med glädje skidor om vintern.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort varierat utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara en kort bilfärd bort.

SPORT OCH FRITID

För motionärer och idrottsintresserade finns många möjligheter i Arkelstorp. Det finns ett friluftsbad med 25 meters bassäng som har öppet hela somrarna. En aktiv scoutkår och gammeldansföreningen GDG bjuder upp till dans. Friluftsområdet Lerjevallen med motionsspår, badsjö, lägerplats och stugor finns här. Trakten runt Arkelstorp är av tradition äppeltrakter och det finns gott om fruktodlare i bygden. Bygden ligger vackert inramat av sjöar, Ivösjön och Oppmannasjön i söder och Immeln i väster.

KOMMUNIKATION

Bra läge med bussförbindelser och vägnät. Everöds flygplats strax utanför Kristianstad, har direktlinje till Stockholm.

FAMILJELIV

Arkelstorp har bibliotek, matvaruaffär, förskola, grundskola och ett kommunalt äldreboende.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.