Torparebacken 3 / Arkelstorp / Kristianstad

Mysigt litet hus från 1927 i Arkelstorp! Ett hus för det lilla hushållet eller kanske fritidshus!

Slutpris
1 170 000 kr
Boarea/biarea
ca 110/20 kvm
Driftkostnad
29 739 kr/år
Tomtarea
1 100 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Torparebacken såldes av oss 2020-07-15. Se alla våra försäljningar i Arkelstorp samt även på Torparebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arkelstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt litet hus från 1927 i Arkelstorp! Ett hus för det lilla hushållet eller kanske fritidshus! Här möts vi på bottenvåningen av vämande kamin, kök med matplats, vardagsrum och badrum. Ovanvåningen har två till tre sovrum. Ljuvligt grönskande trädgård nära skog och sjö i landskapet! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Arkelstorp

Här bor man vackert inramat av sjöar, Ivösjön och Oppmannasjön i söder och Immeln i väster. Inte långt från Arkelstorp ligger Vångabacken, där åker man med glädje skidor om vintern.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort varierat utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara en kort bilfärd bort.

SPORT OCH FRITID

För motionärer och idrottsintresserade finns många möjligheter i Arkelstorp. Det finns ett friluftsbad med 25 meters bassäng som har öppet hela somrarna. En aktiv scoutkår och gammeldansföreningen GDG bjuder upp till dans. Friluftsområdet Lerjevallen med motionsspår, badsjö, lägerplats och stugor finns här. Trakten runt Arkelstorp är av tradition äppeltrakter och det finns gott om fruktodlare i bygden. Bygden ligger vackert inramat av sjöar, Ivösjön och Oppmannasjön i söder och Immeln i väster.

KOMMUNIKATION

Bra läge med bussförbindelser och vägnät. Everöds flygplats strax utanför Kristianstad, har direktlinje till Stockholm.

FAMILJELIV

Arkelstorp har bibliotek, matvaruaffär, förskola, grundskola och ett kommunalt äldreboende.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.