Grönvägen 1 A / Burlöv - Arlöv / Arlöv / BURLÖV

Gavellägenhet i markplan!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
60,5 kvm
Avgift
2 909 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 9 (Hiss finns)
Såld
2016-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grönvägen såldes av oss 2016-11-14. Se alla våra försäljningar i Arlöv samt även på Grönvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Burlöv - Arlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn och lummig adress, i stabil Riksbyggen förening finner vi denna ljusa pärla i markplan. Här får man en bostad med låg månadsavgift, inglasad balkong och bra med förvaring. Här flödar ljus från tre håll och de öppna ytorna vävs samman snyggt med genomgående golv och ljusa färgväl. Bostaden är utmärkt för såväl singelhushållet som det unga paret och förstagångsköparen.

Grönvägen är som namnet låter, en adress belägen bland grönska och lugn. Arlöv är perfekt beläget mitt mellan Malmö och Lund, där man är inne i stan på en kvart och ändå har lugnet och vidderna i princip utanför ytterdörren. De stora vägarna för den som kör, samt flera bussar i timmen tar dig snabbt och lätt vart än destinationen ligger. Tågstationen är en kort promenad bort och här stannar Pågatågen som är på Malmö centralstation på fem minuter. Inom kort byggs stambanan ut och då kommer även tåget mot Köpenhamn att stanna i Arlöv.

Burlöv Center bjuder på shopping, restauranger, matbutik och gym. I närheten ligger såväl dagis som skolor och lekplatser!
En bostad som du kan flytta rätt in i och trivas i många år!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration