Sök Meny
Såld

BURLÖV / Arlöv - Burlöv - Arlöv / Grönvägen 1 A

Gavellägenhet i markplan!

På lugn och lummig adress, i stabil Riksbyggen förening finner vi denna ljusa pärla i markplan. Här får man en bostad med låg månadsavgift, inglasad balkong och bra med förvaring. Här flödar ljus från tre håll och de öppna ytorna vävs samman snyggt med genomgående golv och ljusa färgväl. Bostaden är utmärkt för såväl singelhushållet som det unga paret och förstagångsköparen.

Grönvägen är som namnet låter, en adress belägen bland grönska och lugn. Arlöv är perfekt beläget mitt mellan Malmö och Lund, där man är inne i stan på en kvart och ändå har lugnet och vidderna i princip utanför ytterdörren. De stora vägarna för den som kör, samt flera bussar i timmen tar dig snabbt och lätt vart än destinationen ligger. Tågstationen är en kort promenad bort och här stannar Pågatågen som är på Malmö centralstation på fem minuter. Inom kort byggs stambanan ut och då kommer även tåget mot Köpenhamn att stanna i Arlöv.

Burlöv Center bjuder på shopping, restauranger, matbutik och gym. I närheten ligger såväl dagis som skolor och lekplatser!
En bostad som du kan flytta rätt in i och trivas i många år!

Sponsrade länkar
BURLÖV / Arlöv / Burlöv - Arlöv
Grönvägen 1 A
Slutpris: 850 000 kr
Boarea: 60,5 kvm
Avgift: 2 909 kr/mån
Driftkostnad: 225 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Arlöv / Grönvägen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!