Jakob Persvägen 3 / Arlöv

Ljus gavelfyra med inglasad balkong i Arlöv!

Slutpris
1 260 000 kr
Boarea
71.5 kvm
Avgift
5 002 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jakob Persvägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Arlöv samt även på Jakob Persvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fin bostad på våning tre i HSB Brf Jacob Persgården i Arlöv. Här stiger du in i en välkomnande hall med snygga grå klinkergolv och vita släta väggar. Det finns gott om plats för avhängning samt ett rymligt förråd/klädkammare i anslutning med fin plats för förvaring. De snygga grå klinkergolven följer med in i det trivsamma köket som är placerat rakt fram. Köket har renoverats och erbjuder fina vitvaror samt vackra arbetsbänkar i svart granit. Köket är ljust och bjuder på matplats för 4-6 personer. Från köket når du den generösa och inglasade balkongen. Vardagsrummet är placerat till höger om hallen och är hemmets hjärta. Rummet är generöst och erbjuder plats för soffgrupp och matsalsmöblemang. Ett stort fönsterparti med utsikt över innergården ger rummet vackert ljus. Lägg därtill tre fina sovrum med skjutdörrs-garderober och ett helkaklat badrum med badkar. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.