Jakob Persvägen 3

Jakob Persvägen 3

Slutpris

1 260 000 kr


Arlöv

Jakob Persvägen 3


Slutpris
1 260 000 kr

Arlöv

Ljus gavelfyra med inglasad balkong i Arlöv!

Välkommen till en fin bostad på våning tre i HSB Brf Jacob Persgården i Arlöv. Här stiger du in i en välkomnande hall med snygga grå klinkergolv och vita släta väggar. Det finns gott om plats för avhängning samt ett rymligt förråd/klädkammare i anslutning med fin plats för förvaring. De snygga grå klinkergolven följer med in i det trivsamma köket som är placerat rakt fram. Köket har renoverats och erbjuder fina vitvaror samt vackra arbetsbänkar i svart granit. Köket är ljust och bjuder på matplats för 4-6 personer. Från köket når du den generösa och inglasade balkongen. Vardagsrummet är placerat till höger om hallen och är hemmets hjärta. Rummet är generöst och erbjuder plats för soffgrupp och matsalsmöblemang. Ett stort fönsterparti med utsikt över innergården ger rummet vackert ljus. Lägg därtill tre fina sovrum med skjutdörrs-garderober och ett helkaklat badrum med badkar. Välkommen hem!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
5 002 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3
Såld
2019-11-15

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Jakob Persvägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Arlöv samt även på Jakob Persvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.