Kronetorps Allé 31C / Arlöv - Burlöv / Arlöv / Burlöv

Nyproducerad 3:a i Kronetorp Park

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 756 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronetorps Allé såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Arlöv samt även på Kronetorps Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arlöv - Burlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till nya Kronetorp Park. Här blev bostäderna inflyttningsklara 2017 och erbjuder genomgående hög standard med sociala ytor i fokus. Tack vare att bostaden är placerad på hörnet så fylls lägenheten med ljus från de stora fönsterpartierna som vetter åt tre olika väderstreck. Den naturliga mötesplatsen för hela familjen blir vid den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här får ni enkelt plats med både matbord och soffgrupp. Varför inte ta sig ut på den rymliga inglasade balkongen i bästa söderläge!

Bostaden erbjuder två sovrum i olika storlekar. I det större finner ni en stor garderob med skjutdörrar. I det moderna och helkaklade badrummet finner ni en stor dusch med glasväggar, handdukstork samt en kombinerad tvätt och torktumlare.

Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antigen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats.
Runt hörnet hittar ni Burlöv centrum som erbjuder det mesta i shopping-väg.

Här är det bara att flytta rakt in! Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.