Pilevallen 40

Pilevallen 40

Slutpris

2 400 000 kr


Arlöv— Burlöv

Pilevallen 40


Slutpris
2 400 000 kr

Arlöv— Burlöv

Stort bostadsrättsrparhus med trädgård och garage!

Varmt välkomna till detta välplanerade och öppna bostadsrättsparhus med stora ytor och en mycket välskött utemiljö. I ett bostadsrättsparhus får du tryggheten och smidigheten med att bo i en bostadsrätt samtidigt som du får den mysiga villakänslan. Entréplan är optimalt planerat med ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang, ett rymligt kök, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt 3 sovrum. Utanför vardagsrummet finns en stor och solig trädgård med trädäck där årets varma dagar kan avnjutas. Trädgården är välskött och bjuder på massor av fruktträd som körsbär, äpple, päron, nektarin och plommon. Ovanvåningen består idag av en stor öppen yta men kan med enkelhet delas upp till mer eller mindre stora rum allt efter behov. Parkering finns på den egna uppfarten och i garaget, i anslutning till garaget finns ett förråd som nås från trädgården med gott om plats för trädgårdsredskap, cyklar och dylikt.

OBS! Uppvärmning, kallvatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften!

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Ni promenerar eller cyklar enkelt till både busshållplatser och Arlövs tågstation. I bostadens närhet ligger Arlövs centrum med bekvämligheter så som bank, restauranger, bibliotek, skolor och minilivs. På cykelavstånd ligger även Burlövs Center, där allt i shoppingväg finns tillgängligt.

Varmt välkomna!


Boarea
145.4 kvm
Avgift
8 030 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.