Kornettvägen 4b / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
103 777
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
34 093 kr/år
Tomtarea
747 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Kornettvägen 4b såldes av oss 2014-04-28. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk totalrenoverad poolvilla i 1-plan om 118 välplanerade kvm i mysiga Beddingestrand! Exklusivt kök från 2008, nytt badrum från 2011 och nyrenoverad pool 2013, ja listan kan göras lång med vad som är gjort i detta hus så här är det bara att flytta in! Öppen planslöning mellan kök och vardagsrum, 2-3 sovrum och ett fantastiskt uterum i anslutning till poolområdet! Genomgående fräscha ytskikt i hela huset. Uppfart för 3 bilar och garage för mindre bil samt ett gästrum i den tidigare förrådsdelen som passar perfekt för tonåringen. Lugnt och barnvänligt område där huset är beläget ett stenkast från hav och badstrand, golfbana, restauranger och allmänservice. Missa inte detta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.