Södra villavägen 21 / Bjärred / Lomma

Havsutsikt i Bjärred

Slutpris
8 100 000 kr
Boarea/biarea
243/42 kvm
Driftkostnad
78 510 kr/år
Totalareal
781 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2015-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Villavägen såldes av oss 2015-09-24. Se alla våra försäljningar i Bjärred samt även på Södra Villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bjärred är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en unik villa på ett av Bjärreds absolut bästa lägen. Villan har två adresser Södra Villavägen 21 och Strandvägen 4 och ligger med direkt utsikt mot Öresund, Långabryggan och kallbadhuset från vardagsrummet. Villan har en fantastisk rymd om 243 kvm boarea och 42 kvm i biarea. I huset finns det dubbelgarage med takfönster. Arkitekten bakom huset har verkligen tänkt till lite extra när han ritade huset under 70-talet med unika detaljer i köket, fantastiska sällskapsrum, flertal sovrum, speciellt vindsrum samt ett helt unikt drinkrum. Mycket lummig och insynsskyddad baksida som vetter mot havet. Här finns uteplats under tak samt en nedsänkt uteplats som är till för att användas vid vindpinade dagar.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration