Sadelmakarebyn 7C / Annestad / Bunkeflostrand / Malmö

Charmig etta med känsla av vindsvåning! Perfekt som övernattningslägenhet.

Slutpris
350 000 kr
Referensnummer
174 014
Boarea
27 kvm
Avgift
2 525 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sadelmakarebyn 7C såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annestad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna charmiga etta med känsla av vindsvåning, högst upp i huset med hiss från markplan. Lägenheten fick sin första boende 2006 och är i fint skick med nytt arbetskök från 2013. Lägenheten har alla moderna bekvämligheter med ett stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och ny köksdel med diskmaskin. Alldeles utanför huset finns öppna fält och fina promenadstråk men man har ändå närhet till Hyllie station och Emporias stora shoppingutbud. Perfekt som en övernattningslägenhet för den som jobbar i Malmö-/Köpenhamnsregionen, med ypperliga förbindelser oavsett om man pendlar med bil eller tåg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.