Grobladsvägen 4 / Dalby / Lund

Välplanerat 1-plans radhus om fyra rum och kök med uteplats.

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 250 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grobladsvägen såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Dalby samt även på Grobladsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta moderna och välplanerade 1-plans radhus om fyra rum och kök med uteplats. Här bor man lugnt, barnvänligt och behagligt med närhet till Dalby centrum såväl som till Lund och Malmö. Skrylle Naturreservat ligger endast 10 minuter med bil från bostaden för den som gillar att gå eller motionera i skog och natur.

Bekväm och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök bidrar till en fantastisk rymd och härligt ljusinflöde från såväl fönster som från utgången till trädgården. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dalby

Dalby är en barnvänlig tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km sydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor.

Natur

Dalby ligger på Romeleåsens sydsluttning vid Lundaslättens nordöstra rand. Nordväst om Dalby ligger nationalparken Dalby Söderskogs nationalpark. Inom promenadavstånd ligger flera andra friluftsområden: Billebjer och Dalby Norreskog i nordväst, Skrylle i norr och Trollskogen vid Torna Hällestad i öster. Vid Billebjer används ett nedlagt stenbrott som badsjö och samma är förhållandet vid Knivsåsen.

Skolor och barnomsorg

Nyvångskolan är en grundskola mitt i Dalby.Skolan har undervisning i Årskurs F–9.Skolan har cirka 900 elever, fem fritidshemsavdelningar och cirka 130 medarbetare. Nya Hagalundskolan ligger naturskönt beläget nära Dalby Söderskog. Skolan är en enparallellig grundskola F–6 med ca 190 elever och integrerad särskoleverksamhet. Skrylleängskolan är en relativt liten skola med omkring 90-95 elever. Pusselbiten är en friskola med sammanslagen verksamhet för både grundsärskole- och grundskoleelever med inriktning mot Autismspektrumtillstånd.Verksamheterna omfattar två skolor i Dalby respektive Hög. Kattfoten Förskola

Kommunikation

Dalby utgör i dag en pendlingsort till Malmö och Lund. Till Lund tar det ca 18 minuter med bil och 50 minuter med buss. Till Malmö central ca 28 minuter med bil och 1 timme med buss.

Bilder

Fotografierna till höger är Dalby stenbrott respektive Dalby kyrka

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.