Torgvägen 4 / Degeberga / Kristianstad

Vacker villa i Degeberga med ljuvlig trädgård samt länga där vi finner både garage och ateljé!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
153/100 kvm
Driftkostnad
45 800 kr/år
Tomtarea
1 645 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Torgvägen såldes av oss 2020-09-04. Se alla våra försäljningar i Degeberga samt även på Torgvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Degeberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker villa i Degeberga med ljuvlig trädgård samt länga där vi finner både garage och inredd del, en ateljé! Mycket trevlig fastighet där ytorna är generösa både i villan samt i längan. Perfekt för dig som vill ha gott om plats till familjen och kanske gäster. Vi bjuds på vackra umgängesytor, kakelugn, sovrum och flera badrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Degeberga

En vacker by söder om Kristianstad. Degeberga ligger mitt emellan Kivik/Österlen och Yngsjö/Åhus.

NÖJE

Här finns två naturreservat och Skånes högsta vattenfall, Forsakar. En av Sveriges största hembygdsparker finns här och arrangerar antik- och motormässa årligen. Två livsmedelsaffärer, blomsteraffär, pizzerior, gatukök, bensinstation, vårdcentral, apotek och tandläkare. Allt du kan tänkas behöva!

SPORT OCH FRITID

Här finns en skotskinspirerad golfbana som lockar många. Cykelklubb och tennisklubb. Man kan cykla på den gamla järnvägsbanken mellan Kristianstad och Maglehem.

KOMMUNIKATION

Bussförbindelser som tar dig runt i Skåne.

FAMILJELIV

Kommunal förskola och grundskola 0-9. Det finns även en Montessoriförskola. Forsakarsbadet har en 50 meters tempererad bassäng, det finns även en barnbassäng och ett tre meter högt hopptorn.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.