Blodriskevägen 12 / Everöd / Kristianstad

Pampigt hus på toppenläge i Everöd!

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea/biarea
86/74 kvm
Driftkostnad
42 595 kr/år
Totalareal
6 500 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på blodriskevägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Everöd samt även på blodriskevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av blodriskevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva detta pampiga hus med fina kvalitéer och detaljer. Huset ligger på stor tomt i fint söderläge intill gamla banvallen i Everöd. Halva tomten är trädgårdstomt inramad av fina växter och träd, den andra delen är naturtomt med möjligheter. Rejäl putsad tvåplans-villa med balkong och mysiga uteplatser.
Entréplan med inbjudande öppen planlösning innehållande allrum med gott om plats för umgänge, kök med mysig matplats och kamin samt sovrum och badrum. Ovanplan har stort vardagsrum med kamin, två bra sovrum, charmigt bibliotek smyckat med unika trädetaljer och uppmurad öppen spis samt vindsplan med mysigt gästrum. Separat byggnad innehåller dubbelgarage samt möjlighet till gästrum el kontor. Varmt välkommen på visning på detta fina objekt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.