Börje Trolles väg 9 / Färlöv / Kristianstad

Trivsam och smakfull villa med gott om plats för familjen!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
19 664 kr/år
Tomtarea
932 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på börje trolles väg såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Färlöv samt även på börje trolles väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket trivsam 1 1/2-plansvilla med källare - byggt 1939. Här erbjuds ni ett stort och rymligt hus för hela familjen med stora öppna gemensamma ytor på entréplan. Interiör erbjuder villan ett vardagsrum med kamin och stora fönster som ger gott om ljusinsläpp samt en härlig känsla för rummets karaktär. Intill vardagsrummet finns matrummet och med den inbjudande planlösningen blir gemenskapen härlig och alla kan umgås oavsett om du sitter i soffan eller vid matbordet.
Vidare finns ett ljust kök med vackert burspråk, sovrum samt gästtoalett. På övre plan finns den mer privata delen av bostaden med tre bra sovrum, ett mindre allrum samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta för lek och stoj. På tomten finns även ett charmigt uterum, förråd samt vedskjul. Här på Börje Trolles väg 9 finns möjlighet att njuta av det lugna familjevänliga villalivet med närhet till skolan, dagis, golfbana och mataffär. Villan är förbesiktigad och dokumenterad, vilket är en stor trygghet för ny ägare. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.