Duvvägen 14

Duvvägen 14

Slutpris

1 995 000 kr


Vinnö— Färlöv— Kristianstad

Duvvägen 14


Slutpris
1 995 000 kr

Vinnö— Färlöv— Kristianstad

Trevlig familjevilla i Vinnö!

På en uppvuxen trädgårdstomt med skyddande häckar ligger denna familjevänliga 1 1/2-plansvilla med gott om plats för familj och vänner!
På entréplan finns den sociala delen med ett stilrent kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket ger en social yta för familjens gemenskap och blir husets hjärta och naturliga samlingspunkt. Härifrån har man access till det stora uterummet och den fina trädgården. På entréplan finns dessutom ett sovrum, toalett och tvättstuga. Villans övre plan tillhandahåller den mer privata familjedelen med tre bra sovrum, allrum och badrum med både dusch och badkar. Utvändigt väntar en lättskött och tilltalande trädgårdstomt med dubbelgarage. På Duvvägen 14 bor du med närhet till golfbana och lekplats samt allt Färlöv har att erbjuda så som skola, förskola & matbutik. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea/biarea
160/32 kvm
Driftkostnad
41 414 kr/år
Tomtarea
935 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.