Ivö ljungaväg 180-8 / Ivö / Fjälkinge / Kristianstad

Arkitektritat drömboende med sjötomt på Ivö!

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea/biarea
180/36 kvm
Driftkostnad
41 190 kr/år
Tomtarea
7 350 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på ivö ljungaväg såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på ivö ljungaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ivö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta unika arkitektritade drömhus på idylliska Ivö! På fantastisk sjötomt omgiven av vacker bokskog ligger detta exklusiva objekt med magisk utsikt över Ivösjön. Vackra smidesgrindar, pampig uppfart av gatsten och stengärde välkomnar dig. Gedigen murad putsad villa med kopplat garage som andas kvalitét i varje material och utformning. Väldisponerad planlösning med generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats, ryggåstak skapar härlig rymd, lyxigt kök i ek, 3 sovrum i bra storlek, 2 helkaklade badrum, vinterträdgård med sjöutsikt, Skjutdörrspartier öppnas upp mot sjön och uteplats på stora trädäcket, täljstenskamin och öppen spis sprider skön värme, påkostad egen brygga och båtplats, spännande vinkällare, generös garagebyggnad för båtar och bilar mm. Ett tillfälle att förvärva ett drömobjekt! Ett objekt som måste upplevas.
Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.