Kiabyvägen 283 / Kiaby / Fjälkinge / Kristianstad

1-plansvilla med källare och stora ekonomibyggnader i Kiaby!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
40 853 kr/år
Tomtarea
7 040 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på kiabyvägen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på kiabyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kiaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mångsidiga fastighet belägen mellan Kiaby och Kristianstad! Här finner man ett bekvämt boende kompletterat med väl tilltagna ekonomibyggnader. Villan erbjuder 2-3 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och gästtoalett på entréplan samt en fräsch källare med gillestuga, tvättstuga, dusch med bastu, förråd mm. Villan har fått nytt tak och nya fönster under senare år. På denna fastighet finner man även carport med förråd, hobbyrum, gästrum samt litet lusthus.

Fastigheten säljs tillsammans med grannfastigheten som erbjuder fyra rejäla ekonomibyggnader. Här har tidigare bedrivits kycklingfarm men lokalerna lämpar sig väl till annan verksamhet som lager, verkstad, snickeri, hantverk mm.

Ett underbart läge med närhet till bad och fiske i Ivösjön, vandring på Kjugekull och endast ca 5 minuters bilväg till Fjälkinge och 10 minuter till Hammar och nya C4-shopping. Här finns verkligen alla möjligheter för den som söker gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kiaby

Liten by med ca 140 invånare. Kiaby ligger vackert intill Oppmannasjön, inte så långt ifrån Bäckaskog slott och naturreservatet Kjugekull.

NÖJE

Kjugekull, en urbergsknalle 85 meter över havet, vid Ivösjöns strand. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Kiaby IF är en aktiv fotbollsförening som också håller i ortens båtklubb och ordnar logdanser och loppmarknad.

KOMMUNIKATION

Bussförbindelser finns några gånger om dagen. Med bil tar man sig in till Kristianstad på 15-20 minuter.

FAMILJELIV

Förskola, fritidshem och skola för årskurs F-6 finns i Kiaby. Byskolan har ca 60 elever. Högstadium finns i Fjälkinge. I Kiaby finns ett café och tre vandringsleder.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.