Kiabyvägen 283 / Kiaby / Fjälkinge / Kristianstad

1-plansvilla med källare och stora ekonomibyggnader i Kiaby!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
40 853 kr/år
Totalareal
7 040 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på kiabyvägen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på kiabyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kiaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mångsidiga fastighet belägen mellan Kiaby och Kristianstad! Här finner man ett bekvämt boende kompletterat med väl tilltagna ekonomibyggnader. Villan erbjuder 2-3 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och gästtoalett på entréplan samt en fräsch källare med gillestuga, tvättstuga, dusch med bastu, förråd mm. Villan har fått nytt tak och nya fönster under senare år. På denna fastighet finner man även carport med förråd, hobbyrum, gästrum samt litet lusthus.

Fastigheten säljs tillsammans med grannfastigheten som erbjuder fyra rejäla ekonomibyggnader. Här har tidigare bedrivits kycklingfarm men lokalerna lämpar sig väl till annan verksamhet som lager, verkstad, snickeri, hantverk mm.

Ett underbart läge med närhet till bad och fiske i Ivösjön, vandring på Kjugekull och endast ca 5 minuters bilväg till Fjälkinge och 10 minuter till Hammar och nya C4-shopping. Här finns verkligen alla möjligheter för den som söker gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration