Nyhemsvägen 18 / Vanneberga / Fjälkinge / Kristianstad

1 1/2-plansvilla på fritt läge i Vanneberga med skog och mark!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea/biarea
104/46 kvm
Driftkostnad
32 500 kr/år
Tomtarea
3 ha
Rum
6 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
KRISTIANSTAD VANNEBERGA 10:9
Objekttyp
Gård
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna gård på nyhemsvägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på nyhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vanneberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På skyddat och fritt läge i Vanneberga med utsikt över slätten ligger detta objekt med tillhörande skog och mark. Trevlig 1 1/2- plans tegelvilla med 1 plans del med stora möjligheter och visst renoveringsbehov. Huset har stora umgängesytor och är väldisponerat, två vardagsrum varav det ena större, isolerat mysigt uterum, praktiskt och rymligt kök, 4 sovrum samt allrum. Bostadshus tillsammans med förråd och garage är praktiskt U-format och ger en skyddad innergård. På fastigheten finns praktisk fristående ekonomibyggnad i bra storlek. Inhängnad mark ger bra odlingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten