Sagovägen 6 / Fårabäck / Fjälkinge / Kristianstad

Charmig timmerstuga på naturskönt läge nära skog och hav!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
14 083 kr/år
Tomtarea
2 083 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Sagovägen såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på Sagovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fårabäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig timmerstuga på naturskönt läge nära skog och hav. Stugan, som idag används som permanentboende, lämpar sig lika bra som fritidsboende. Mysig ljus glasveranda. Härligt vardagsrum med vitlaserade timmerväggar, trägolv och täljstenskamin som sprider skön värme i hela huset. Två sovrum, varav ett större. Duschrum. Charmigt moderniserat kök med matplats.
Här erbjuder trädgården mycket! Härlig trädgårdstomt generös med frukt och bär. Pergola. Insynsskyddat poolområde med mysig uteplats under tak för härliga sommarkvällar. Växthus, bastuhus samt tidigare gästhus som idag används som verkstad, förråd och tvättrum.

Fritt fridfullt läge med vackra fält intill och skog med rikt naturliv för avkopplande promenader och bär- och svampplockning. Havet finns ca 1 500 meter bort med fantastiskt vita sandstränder längs Hanöbukten från Fårabäck och söderut. 20 minuters bilväg bort finns C4 i Kristianstad med affärer och shopping.

En idyll som ger livskvalité!
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fårabäck

I Fårabäck, som ligger ca 15 km från Åhus norrut mot Landön till, finns både fritidshus och hus för permanentboende.

NÖJE

Stranden längs Hanöbukten från Fårabäck och söderut är en fantastiskt fin sandstrand som bjuder in till många härliga sommardagar. I den norra delen av kustremsan finns Skånes enda skärgård. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara en kort bilfärd bort.

SPORT OCH FRITID

Vad sägs om långa härliga promenader längs stranden eller i skogen? I skogen växer det både bär och svamp. I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Till Fårabäck tar man sig enklast med bil.

FAMILJELIV

Det finns flera valmöjligheter när det gäller förskolor och skolor i Kristianstad kommun.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.