Solvägen 18 / Fårabäck / Fjälkinge / Kristianstad

Idylliska Fårabäck och ett havsnära fritidshus!

Slutpris
770 000 kr
Boarea
ca 60 kvm
Arrende
21 000 kr/år
Driftkostnad
13 229 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Solvägen såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på Solvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fårabäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fårabäck är idylliskt. Läget är havsnära, ostört och fridfullt. På Solvägen 18 finns nu möjligheten att gå på visning i ett välplanerat fritidshus om 60 kvadratmeter. Huset har härlig rymd med ett allrum upp till nock som husets hjärta. En braskamin ger mys och värme och ett sovloft ytterligare sovplatser. I uterummet kan man njuta både måltid och havsutsikt. Ett underbart rum att tillbringa många timmar i. Härlig förlängning av sommaren!
En kort promenad bort finns brygga, båtplats, strand, badplats och fina strövområden. Detta är ett fritidsboende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fårabäck

I Fårabäck, som ligger ca 15 km från Åhus norrut mot Landön till, finns både fritidshus och hus för permanentboende.

NÖJE

Stranden längs Hanöbukten från Fårabäck och söderut är en fantastiskt fin sandstrand som bjuder in till många härliga sommardagar. I den norra delen av kustremsan finns Skånes enda skärgård. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara en kort bilfärd bort.

SPORT OCH FRITID

Vad sägs om långa härliga promenader längs stranden eller i skogen? I skogen växer det både bär och svamp. I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Till Fårabäck tar man sig enklast med bil.

FAMILJELIV

Det finns flera valmöjligheter när det gäller förskolor och skolor i Kristianstad kommun.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.