Annettes Väg 12 / Gärds Köpinge / Kristianstad

Slutpris
1 940 000 kr
Referensnummer
103 822
Boarea
165 kvm
Driftkostnad
22 200 kr/år
Tomtarea
1 011 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Annettes Väg 12 såldes av oss 2014-06-09. Se alla våra försäljningar i Gärds Köpinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärds Köpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina villa byggd 2008 på ypperligt läge intill grönområde i Gärds Köpinge! Här erbjuds en välplanerad familjevilla i toppskick med låg energiförbrukning på ett barnvänligt läge med närhet till lekplats, dagis, skola, affärer och bussar. För den som vill finns bra cykelvägar in till Kristianstad centrum ca 10 km bort. Härlig trädgård med två uteplatser där man har sol från morgon till kväll dessutom med närhet till vackra Vramsån med bra fiskemöjligheter, grillplatser och strövområden bland skog, hagar och fält.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.