Syster Karins väg 11 / Gringelstad / Gärds köpinge / Kristianstad

Gedigen 1 1/2-plans villa i natursköna Gringelstad!

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea/biarea
136/112 kvm
Driftkostnad
39 200 kr/år
Tomtarea
5 300 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna villa på syster karins väg såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Gärds köpinge samt även på syster karins väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gringelstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna Gringelstad ligger denna gedigna 1 1/2-plans tegelvilla med kopplat garage och separat kontor/gästhus. Fantastiskt fritt läge med natur- och trädgårdstomt med många fina kvalitéer och ytor. Väldisponerad och mycket välskött villa. Generösa umgängesytor med vardagsrum i vinkel med kakelugn som sprider värme, rymligt uterum med ryggåstak för sköna stunder, fräscht modernt kök med matplats och 4-5 sovrum. På tomten finns separat byggnad innehållande kontor/gästhus med wc samt bra förråd och förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gringelstad

I byn Gringelstad, belägen knappt 12 km söder om Kristianstad, bor det ca 200 personer. Närmaste tätort är Gärds Köpinge.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger en kort bilfärd iväg.

SPORT OCH FRITID

Vramsån slingrar sig igenom Gringelstad, blomstrande ängar och massor med tallskog inbjuder till härliga promenader i vacker natur. I Gärds Köpinge finns idrottsföreningen GKIF med fotboll, innebandy, bordtennis och gymnastik.

KOMMUNIKATION

Bussförbindelser finns. Cykelvägen tar dig in till stan på ett lugnt och säkert sätt.

FAMILJELIV

I Gärds Köpinge finns Dahlgårdens förskola och fritidsgård. Intill förskolan ligger Gärds Köpinges skola för barn i årskurs F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.