Flygeltoftavägen 15

Flygeltoftavägen 15

Slutpris

4 065 000 kr


Saxtorp— Häljarp— Landskrona

Flygeltoftavägen 15


Slutpris
4 065 000 kr

Saxtorp— Häljarp— Landskrona

Unikt radhus i Flygeltofta gårds manbyggnad. Totalrenoverat 2016!

Nu presenteras stolt denna unika möjlighet att förvärva ett av radhusen i Flygeltofta gård!
Villa Eld har fått sitt namn efter de tre eldstäderna som pryder huset och alla är godkända att elda i. Här erbjuds ett stilfullt och unikt kök får HTH, rymligt vardagsrum, otroligt ljusinsläpp, tre rymliga sovrum, badrum, gäst- Wc/tvättstuga samt två fantastiska uteplatser i öst och väst som gör att du har sol från morgon till kväll.
Hela huset är totalrenoverat 2016.
Ett boende ni inte får missa!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning.



Gården har varit i samma familjs ägo sedan 1917 då den förvärvades av W. Weibull AB. Under årtionden användes fastigheten som direktionsbostad med betydande representation. Enligt en antikvarisk bedömning etablerades Flygeltofta Gård i samband med enskiftet i mitten av 1800-talet, när fortfarande egentliga Häljarp låg norr om Saxån till skillnad från var det ligger nu. I 1900-talets början arbetade de flesta i Häljarp på antingen Flygeltofta Gård eller Axeltofta gård, som ligger lite närmare Landskrona. Flygeltofta gård har gamla anor och har sedan den byggdes runt 1850 haft flertal användningsområden. Flygeltofta byggdes av en man som gick under namnet Flygel. Gården. bestod på den tiden av hela 160 hektar. Förutom att användas som privat bostad har gården använts till verksamheter. För att nämna några av de användningsområdena kan representationsgård till växtförädlingsföretag nämnas, men också som centrum för en av landtes få ålkarantärer samt ål-odling.


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
28 867 kr/år
Tomtarea
282 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-08-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.