Tallörtsgården 12 / Häljarp / Landskrona

1-planshus med ryggåstak

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
32 805
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
30 400 kr/år
Tomtarea
700 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Tallörtsgården såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Tallörtsgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomnande och fräsch 1-plansvilla med carport, förråd, friggebod samt soldäck med fjärrstyrd markis. Nymålad fasad 2012. Ljus interiör, ryggåstak i vardagsrum med fantastisk rymd. Föredömlig planlösning som tilltalar såväl barnfamilj som 55+. Kök och helkaklat badrum i tidlöst utförande. Barnvänligt område med närhet till bl.a. tåg och matbutik. Perfekt läge för pendlare, med endast ca 45 minuter till Kastrup, ca 20 min till Helsingborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.